• Focus HD20 Serisi
    Focus HD20 Serisi Doypack tip ambalaj ihtiyacı için tasarlanmıştır. Özel Ek fonksiyonlar ile Zipli, askılıklı delik emzikli veya özel şeklli paketler yapabilme özelliğine sahiptir. Detay
  • RAPID CL26 Serisi
    RAPID CL26 Serisi Yüksek Hız, Servo-Motion Teknolojisi ile Continous-motion (Sürekli Hareket) Detay
  • Optima TSQ18 Serisi
    Optima TSQ18 Serisi Özel şekilli sunumu güzel ve taşıması kolay aç/kapa (etiketli) özellikli tuğla tip paket üretir.
    Büyük esnekliğe sahip, paket boyutları hafızaya saklanıp çağrılabilir.
    Detay

Danışmanlık

Deneyimli kadromuz ile paketleme ihtiyaçlarınız ne olursa olsun danışmanlık hizmetimizi size sunmaktan büyük mutluluk duyarız. Teknisyenlerimiz veya mühendislerimiz dar alan da yüksek üretim hızları için en uygun çözümü sizin için çözümleyecektir.

Özelleştirme

Her üretim şirketlerinin kendine özgü paketleme ve hat sonu ihtiyaçları vardır. Bu nedenle makinelerimizi ve sistemlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel projeler ile tek adreste karşılayabileceksiniz.

Entegre Çözümler

Projenin düzenlenme çalışmasından son teste kadar komple paketleme sistemlerini nasıl sunabileceğimize dair bazı örnekleri sizlere sunuyoruz.
Güvenli, yenilikçe ve son teknolojiye uygun makinalarımızın bütün testlerini bünyemiz de testlerini ve kontrollerini yapıp sizin firmanıza doğru yola çıkmasını sağlıyoruz

Uzmanlığımız ile Fark Yaratıyoruz...

Deneyimimize güvenerek geleceği üretiyoruz

Yenilikçi ve öncü teknolojimiz, geniş ürün yelpazemiz ve uzun yıllara dayanan uzmanlık deneyimimizle sektöre yön veriyoruz.

20
15.000
30
500

Çalıştığımız Ülkeler